top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Woning reinigen

Wilt u uw woning snel en secuur laten reinigen door specialisten? Schakel dan Purena in. Dankzij onze grote flexibiliteit kunnen wij iedere klant een oplossing op maat aanbieden.

Al ruim twintig jaar is Purena toonaangevend op het gebied van cleaning, woning- en gebouwzorg en Pest Control.

Woningzorg

Als u wordt geconfronteerd met een plots overlijden, faillissement of verhuizing en u direct uw huis uit moet, heeft u vaak geen tijd om uw woning te reinigen en/of te ontsmetten. Voor deze werkzaamheden kunt u dan Purena inschakelen. Als u ons belt of mailt, komen wij zo spoedig mogelijk langs om uw woning te onderzoeken. Daarna kunnen wij direct een plan van aanpak opstellen hoe wij uw woning het snelst zo grondig mogelijk kunnen reinigen. Daarna gaan onze medewerkers meteen aan de slag en zorgen zij binnen een kort tijdsbestek voor een uitstekend resultaat. Ook het ontruimen en afvoeren van inboedel, afval en vloerbedekking kan door ons in korte tijd gedaan worden.

woningzorg cleaning.jpg

Meer informatie over onze diensten

Contact

Acute woningzorg nodig? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page