top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Attest dampkap brandveiligheid

U kunt een attest brandveiligheid voor uw dampkap verkrijgen door de reiniging ervan over te laten aan Purena

Ons bedrijf heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van dampkapreiniging en kan er binnen korte tijd voor zorgen dat uw dampkap schoon, hygiënisch en brandveilig is.

De professionele dampkapreiniging van Purena

Wanneer dampkappen niet grondig worden gereinigd kan dit blokkeringen, pannes, hygiënische problemen en brandgevaar opleveren. Daarom is het van belang om de dampkapreiniging over te laten aan Purena. Met onze jarenlange ervaring en grote deskundigheid kunnen wij de dampkap binnen korte tijd reinigen en ontdoen van lekkages en defecten. Daarnaast kunnen wij u ook een attest brandveiligheid voor uw dampkap leveren. Dit attest zorgt ervoor dat u niet aansprakelijk kan worden gesteld door de brandpolis indien er brand uitbreekt in uw dampkap. Wij leveren u te allen tijde een totaaloplossing op het gebied van dampkapreiniging.

Contact

Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

checklist purena brandattest.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page