top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Reinigen met stoom

Purena kan ruimtes en apparaten grondig reinigen met stoom. Al vele jaren zijn wij actief op het gebied van cleaning, Pest Control en woningzorg.

Met onze ruime ervaring en grote vakkundigheid, kunnen wij iedere klant voorzien van een oplossing op maat.

Werkzaamheden

Reinigen met stoom is een van de grote specialiteiten van Purena. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Nadat u met ons contact hebt opgenomen, komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs om de problemen te analyseren en een oplossing op maat te bedenken. Vervolgens gaan onze ervaren medewerkers meteen aan de slag en zorgen zij dat de reinigingswerkzaamheden vlot en vakkundig worden uitgevoerd. Ook na het reinigen van de ruimtes of apparaten met stoom, blijven wij graag betrokken bij u als klant. U kunt ons te allen tijde inschakelen voor eventuele nazorg.

Contact

reinigen met stoom.jpg

Meer informatie over onze diensten

Wilt u knaagdieren in een gebouw op een snelle en doelmatige manier bestrijden? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page