top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Chemisch reinigen

U kunt Purena inschakelen voor het reinigen van industriële keukens en vriescellen, maar ook kunnen wij een woning binnen een kort tijdsbestek zeer grondig schoonmaken.

Al meer dan 35 jaar is Purena gespecialiseerd op het gebied van chemisch reinigen.

Werkzaamheden

Purena is al vele jaren vakkundig op het gebied van chemisch reinigen. U kunt ons onder meer inschakelen voor de volgende klussen:

Als u contact met ons opneemt, maken wij meteen een afspraak om bij u langs te komen om de ruimte te inspecteren. Daarna stellen wij direct een reinigingsplan samen, wat door onze ervaren vakmensen binnen een kort tijdsbestek wordt uitgevoerd. Daarnaast stellen wij ook een rapport op van de interventie. Ook staan we graag voor u klaar voor eventuele nazorg. Daarom zijn wij de ideale partner op het gebied van chemisch reinigen.

Contact

U kunt een (industriële) omgeving vlot en rigoureus chemisch laten reinigen door Purena. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

vries en koelcellen.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page