top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Huis ontsmetten

U kunt uw huis op een snelle, efficiënte en secure wijze laten ontsmetten door Purena.

Onze onderneming voorziet klanten al talloze jaren van oplossingen op maat op het gebied van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding.

Woningzorg

Wanneer u wordt geconfronteerd met een plots overlijden, faillissement of verhuizing, kunt u Purena inschakelen om uw huis te ontsmetten. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij binnen korte tijd langs om uw woning te bekijken en de problemen te analyseren. Vervolgens wordt voor u een plan op maat opgezet, waarna onze ervaringsdeskundigen uw woning snel, efficiënt en volledig ontsmetten. Van bacteriologische ontsmetting tot de inspectie van uw huis op ongedierte: Purena levert u een totaaloplossing.

Contact

Acute woningzorg nodig? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

hoarding.jpeg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page