top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Dampkapreiniging

Dampkapreiniging kan vlot en grondig worden uitgevoerd door Purena. Iedere klant wordt bij ons voorzien van een oplossing op maat.

Al meer dan 35 jaar zijn wij actief op het gebied van Pest Control, cleaning en woningzorg.

Dampkapreiniging

Veelal zijn industriële dampkappen bijna ongemerkt een gevaarlijke broeihaard. Door een te magere reiniging kan de kap zorgen voor onder meer hygiënische problemen en ernstig brandgevaar. Om dit te voorkomen kunt u de dampkapreiniging overlaten aan Purena. Binnen korte tijd reinigen wij de dampkap en sporen wij tevens lekkages en defecten op. Vervolgens rekenen onze ervaren professionals direct af met deze problemen. Ook bezorgen wij u na elke reiniging een brandveiligheidsverklaring en laten wij uw keuken netjes en schoon achter.

Contact

Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

dampkap.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page