top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Attest brandveiligheid

U kunt een attest brandveiligheid verkrijgen door de dampkap in uw keuken te laten reinigen door Purena

Ons bedrijf is al 35 jaar toonaangevend op het gebied van industriële reiniging en mag daardoor ook verklaringen afgeven voor uw aansprakelijkheid ten opzichte van de brandpolis.

De professionele dampkapreiniging van Purena

Door uw dampkap te laten reinigen door Purena kunt u direct in het bezit komen van een attest brandveiligheid voor uw keuken. Als u ons contacteert, komen wij vrijwel meteen bij u langs om uw dampkap te bekijken. Wij stellen onmiddellijk een oplossing voor om uw afzuiginstallatie zo grondig mogelijk te reinigen. Vervolgens gaan onze vakkundige medewerkers aan het werk en zorgen zij er binnen een kort tijdsbestek voor dat uw dampkap geen risico meer geeft voor vetophopingen, hygiënische problemen en brandgevaar. Daarna ontvangt u van ons uw attest brandveiligheid, zodat u door de brandpolis niet aansprakelijk kan worden gesteld voor een eventuele brand in uw keuken.

Contact

Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Checklist

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page