top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Dampkap reinigen

U kunt uw dampkap op snelle en efficiënte wijze laten reinigen door Purena. Al ruim twintig jaar hebben wij ervaring op de gebieden van cleaning, Pest Control en woningzorg.

Wij staan vooral bekend om onze voortdurende kwaliteitscontrole, grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken.
 

Dampkapreiniging

Dampkappen kunnen, wanneer zij niet goed gereinigd en onderhouden worden, zorgen voor blokkeringen, hygiënische risico’s en brandgevaar. Door uw dampkap te laten reinigen door Purena kunt u al deze complicaties eenvoudig verhelpen. Wanneer u ons contacteert, komen wij spoedig bij u langs om uw afzuiginstallatie te inspecteren. Vervolgens stellen wij een plan op maat op, waarmee wij uw dampkap zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reinigen en ontdoen van vervuilingen en vetsporen. Nadat wij dit hebben uitgevoerd, bezorgen wij u tevens het vereiste attest brandveiligheid voor uw dampkap. Op deze manier leveren wij onze klanten een totaaloplossing op het gebied van dampkapreiniging.

Contact

Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

afzuigkap dampkap.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page