top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Ongediertebestrijdingsplan

Met behulp van een ongediertebestrijdingsplan van Purena zorgt u ervoor dat u alle knaagdieren, insecten en andere beesten uit uw gebouw kunt weren.

Met onze jarenlange ervaring in Pest Control, kunnen wij voor iedere situatie een doeltreffend plan op maat adviseren.

Pest Control

De minste problemen met insecten, knaagdieren of ander ongedierte kunnen u al snel heel duur komen te staan. Laat daarom een ongediertebestrijdingsplan opstellen door Purena zodat u alle ongewenste gasten uit uw gebouw kunt weren. Wij bieden oplossingen voor onder meer de volgende problemen:

Nadat u ons heeft gecontacteerd, komen wij direct langs om de problemen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een ongediertebestrijdingsplan voor u op zodat u voorgoed afscheid kunt nemen van de problemen. Bovendien kunt u ons ook te allen tijde aanroepen voor nazorg waar nodig.
 

Contact

kakkerlakken.jpg

Meer informatie over onze diensten

Wilt u knaagdieren in een gebouw op een snelle en doelmatige manier bestrijden? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page