top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Siloreiniging ontsmetten

Zoekt u een siloreiniging specialist die uw silo binnen korte tijd op een hoogwaardige manier kan reinigen en ontsmetten? Dan kunt u terecht bij Purena.

Al vele jaren leveren wij onze klanten totaaloplossingen op het gebied van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Bij ons wordt iedere klant te allen tijde voorzien van een oplossing op maat.

Reiniging silo

Purena, dat zich al meer dan 35 jaar bezighoudt met siloreiniging, kunt u inschakelen voor het ontsmetten van uw bloemsilo. Wanneer u ons inschakelt komen wij snel bij u langs om uw silo te bekijken en de eventuele boosdoeners, ongedierte, schimmels en bacteriën, te lokaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote vakkundigheid weten wij vrijwel direct de ideale oplossing voor uw silo, waarna wij meteen beginnen met het reinigen. Door bij de siloreiniging niet alleen de wanden, maar ook de hoekjes en kantjes mee te ontsmetten, bent u ervan verzekerd dat de bloemsilo na onze werkzaamheden weer een uitstekende hygiëne heeft en op de top van haar kunnen kan presteren, zonder hygiënische risico’s.

Contact

Voor Purena houdt siloreiniging meer in dan slechts het ontsmetten van de wanden. Heeft u een siloprobleem? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

siloreiniging.JPG

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page