top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Reinigen van dampkap

Het reinigen van uw dampkap kunt u op professionele wijze laten verzorgen door Purena. Al meer dan 35 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van industriële reiniging.

Wij voorzien iedere klant van een dienst op maat. Ook voor Pest Control en woning- en gebouwzorg zijn wij in te schakelen.

Professionele dampkapreiniging

Het professioneel laten reinigen van een dampkap is zeer belangrijk, aangezien deze apparaten kunnen zorgen voor blokkeringen, pannes, hygiënische problemen en ernstig brandgevaar. Voor deze dienst kunt u het beste Purena inschakelen. Als u ons hebt gecontacteerd komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, waarna wij direct een plan maken voor het reinigen van de dampkap. Vervolgens gaan onze ervaren professionals meteen aan de slag en zorgen ze ervoor dat de dampkap binnen korte tijd weer hygiënisch is en wordt ontdaan van lekkages en defecten. Ook leveren wij u na de reiniging een attest brandveiligheid voor uw dampkap.

Contact

Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

dampkap grootkeuken.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page