top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Knaagdieren bestrijden

Wanneer u de knaagdieren in uw gebouw op vakkundige wijze wilt bestrijden, kunt u Purena inschakelen.

Ons bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van Pest Control en kan snel vervelende knaagdieren bestrijden.

Pest Control

Knaagdieren kunnen veel schade en vervuiling in gebouwen veroorzaken. Ze contamineren voedsel, bijten kabels kapot en brengen ziektes over via uitwerpselen. Met de hulp van Purena kunt u de knaagdieren in uw gebouw echter op een efficiënte wijze laten bestrijden. Wanneer u ons heeft gecontacteerd, komen wij binnen korte tijd bij u langs om de problemen te inventariseren. Daarna stellen wij een gedetailleerd plan samen om de knaagdieren zo doeltreffend mogelijk te bestrijden, wat onze vakkundige medewerkers vervolgens uitvoeren.  Purena kan u ook een permanente bescherming bieden onder de vorm van periodieke controles.

Contact

Wilt u knaagdieren in een gebouw op een snelle en doelmatige manier bestrijden? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

iStock-996155102.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page