top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Woning ontsmetten

U wilt uw woning snel volledig laten ontsmetten? Schakel dan direct Purena in.

Wij komen spoedig bij u langs om uw problemen te inspecteren en te analyseren, waarna we ervoor zorgen dat uw huis binnen een kort tijdsbestek weer schoon en vrij van bacteriën en schimmels is.

Huisreiniging

Een overlijden, faillissement of verhuizing komt meestal onverwachts. U heeft dan veelal geen tijd of energie meer om de woning te reinigen en ontsmetten. Voor deze werkzaamheden kunt u Purena inschakelen. Nadat u ons heeft gecontacteerd, komen wij spoedig bij u langs om de problemen in kaart te brengen en een oplossing op maat te bedenken, waarna onze ervaren vakmensen direct aan de slag gaan. Wij zijn in staat om alle typen werkzaamheden, van bezemschoon vegen tot bacteriële ontsmetting, op een vlotte en rigoureuze manier uit te voeren. Ook kunnen wij uw woning, naast reinigen en ontsmetten, op vakkundige wijze ontruimen.

Contact

Acute woningzorg nodig? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

woningzorg reiniging.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page