top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Keuken reinigen

Uw keuken laat u snel en grondig reinigen door de specialisten van Purena. Purena biedt klanten al meer dan 35 jaar oplossingen op maat aan voor reinigingsprocessen voor tal van industrieën.

Een voortdurende kwaliteitscontrole, grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn onze belangrijkste kenmerken.

Werkzaamheden

U kunt uw volledige keuken op vakkundige wijze laten reinigen door de professionals van Purena. Zo hebben wij onder meer jarenlange ervaring op het gebied van dampkapreiniging. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij een dampkap gronding gereinigd en ontdoen van vervuilingen en vetsporen zodat het geen hygiënische risico’s of brandgevaar geeft. Bovendien kunnen wij ook andere zones van uw keuken vlot en volgens de regels van de kust reinigen. Wanneer u ons contacteert, komen wij spoedig langs om uw keuken te inspecteren. Daaropvolgend stellen wij een plan samen voor de reiniging van uw ruimte, wat vervolgens direct in gang wordt gezet. Ook leveren wij verklaringen voor brandveiligheid.

Contact

Laat uw keuken reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

dampkap grootkeuken.jpg

Meer informatie over onze diensten

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page