top of page

078 15 24 54

  • Meer dan 35 jaar ervaring

  • Gecertificeerd & gepassioneerd

  • Snel & discreet

  • Kwalitatief & veilig

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

13.png
telephone.png

Woningzorg

Als u een specialist zoekt op het gebied van woningzorg, kunt u terecht bij Purena. Iedere klant is bij ons verzekerd van een oplossing op maat.

Al ruim 35 jaar hebben wij ervaring in het ontsmetten, reinigen en ontruimen van woningen, appartementen, studio’s, opslagruimten, enz. Kortom alle mogelijke gebouwen.

Werkzaamheden

Als u plots te maken krijgt met een overlijden, faillissement of verhuizing, heeft u veelal geen tijd of energie om de woning te reinigen, ontsmetten of ontruimen. Al deze woningzorg activiteiten kunt u dan met een gerust hart overlaten aan Purena. Onze ervaren professionals komen snel bij u langs om de problemen te inventariseren, waarna er direct een passende oplossing wordt bedacht. Vervolgens kunnen onze medewerkers aan de slag om uw woning zo grondig mogelijk te reinigen en ontsmetten en kunnen zij ook het ontruimen en afvoeren van de inboedel, vloerbekleding en afval voor hun rekening nemen. Op deze manier biedt Purena u een totaaloplossing op het gebied van woningzorg.

woningzorg.jpg

Meer informatie over onze diensten

Contact

Acute woningzorg nodig? U kunt contact met ons opnemen om via telefoonnummer 078 15 24 54 of

e-mailadres info@purena.be Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit. Een voortdurende kwaliteitscontrole, een grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn kenmerkend voor onze aanpak.

bottom of page