Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Siloreiniging ontsmetten

Zoekt u een siloreiniging specialist die uw silo binnen korte tijd op een hoogwaardige manier kan reinigen en ontsmetten? Dan kunt u terecht bij Purena. Al vele jaren leveren wij onze klanten totaaloplossingen op het gebied van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Bij ons wordt iedere klant te allen tijde voorzien van een oplossing op maat.

Silo

Purena, dat zich al meer dan twintig jaar bezighoudt met siloreiniging, kunt u inschakelen voor het ontsmetten van uw bloemsilo. Wanneer u ons inschakelt komen wij snel bij u langs om uw silo te bekijken en de eventuele boosdoeners, ongedierte, schimmels en bacteriën, te lokaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote vakkundigheid weten wij vrijwel direct de ideale oplossing voor uw silo, waarna wij meteen beginnen met het reinigen. Door bij de siloreiniging niet alleen de wanden, maar ook de hoekjes en kantjes mee te ontsmetten, bent u ervan verzekerd dat de bloemsilo na onze werkzaamheden weer een uitstekende hygiëne heeft en op de top van haar kunnen kan presteren, zonder hygiënische risico’s.

Contact
Voor Purena houdt siloreiniging meer in dan slechts het ontsmetten van de wanden. Heeft u een siloprobleem? Bel direct met de hulplijn via 078 15 24 54. Meer informatie kunt u verkrijgen door te mailen naar info@purena.be of het contactformulier op onze site in te vullen. U kunt ook direct een volledig vrijblijvende offerte aanvragen via de site.


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Reinigen van dampkap - Ongediertebestrijdingsplan - Keuken reinigen - Dampkapreiniging - Attest dampkap - Woningzorg - Woning ontsmetten