Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Woningzorg

Als u een specialist zoekt op het gebied van woningzorg, kunt u terecht bij Purena. Al ruim twintig jaar hebben wij ervaring in het ontsmetten, reinigen en ontruimen van woningen, appartementen, sturdio’s, opslagruimten, enz. Kortom alle mogelijke gebouwen. Iedere klant is bij ons verzekerd van een oplossing op maat.

Werkzaamheden

Als u plots te maken krijgt met een overlijden, faillissement of verhuizing, heeft u veelal geen tijd of energie om de woning te reinigen, ontsmetten of ontruimen. Al deze woningzorg activiteiten kunt u dan met een gerust hart overlaten aan Purena. Onze ervaren professionals komen snel bij u langs om de problemen te inventariseren, waarna er direct een passende oplossing wordt bedacht. Vervolgens kunnen onze medewerkers aan de slag om uw woning zo grondig mogelijk te reinigen en ontsmetten en kunnen zij ook het ontruimen en afvoeren van de inboedel, vloerbekleding en afval voor hun rekening nemen. Op deze manier biedt Purena u een totaaloplossing op het gebied van woningzorg.

Contact
Acute woningzorg nodig? Bel dan de hulplijn van Purena op 078 15 24 54. U kunt ook meer informatie verkrijgen door te mailen naar info@purena.be of het contactformulier op onze site in te vullen. Tevens kunt u op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen.


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Woning reinigen - Siloreiniging ontsmetten - Reinigen met stoom - Knaagdieren bestrijden - Dampkapreiniging - Chemisch reinigen - Attest brandveiligheid