Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Reinigen van dampkap

Het reinigen van uw dampkap kunt u op professionele wijze laten verzorgen door Purena. Al meer dan twintig jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van industriële reiniging. Wij voorzien iedere klant van een dienst op maat. Ook voor Pest Control en woning- en gebouwzorg zijn wij in te schakelen.

Dampkapreiniging
Het professioneel laten reinigen van een dampkap is zeer belangrijk, aangezien deze apparaten kunnen zorgen voor blokkeringen, pannes, hygiënische problemen en ernstig brandgevaar. Voor deze dienst kunt u het beste Purena inschakelen. Als u ons hebt gecontacteerd komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, waarna wij direct een plan maken voor het reinigen van de dampkap. Vervolgens gaan onze ervaren professionals meteen aan de slag en zorgen ze ervoor dat de dampkap binnen korte tijd weer hygiënisch is en wordt ontdaan van lekkages en defecten. Ook leveren wij u na de reiniging een attest brandveiligheid voor uw dampkap.

Contact

Het reinigen van een dampkap laat u snel en grondig doen door Purena. Bel meteen voor een afspraak naar 078 15 24 54 of stuur een e-mail naar info@purena.be. Via onze website is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen.


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Reinigen met stoom - Knaagdieren bestrijden - Huis ontsmetten - Dampkap reinigen - Attest brandveiligheid - Woning reinigen - Siloreiniging ontsmetten