Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Reinigen met stoom

Purena kan ruimtes en apparaten grondig reinigen met stoom. Al vele jaren zijn wij actief op het gebied van cleaning, Pest Control en woningzorg. Met onze ruime ervaring en grote vakkundigheid, kunnen wij iedere klant voorzien van een oplossing op maat.

Werkzaamheden

Reinigen met stoom is een van de grote specialiteiten van Purena. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Dampkapreiniging;
  • Reiniging van vriescellen en koelunits;
  • kanaalreiniging;
  • Deep Cleaning sanitair;
  • Graffiti verwijderen;
  • Siloreiniging.
Nadat u met ons contact hebt opgenomen, komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs om de problemen te analyseren en een oplossing op maat te bedenken. Vervolgens gaan onze ervaren medewerkers meteen aan de slag en zorgen zij dat de reinigingswerkzaamheden vlot en vakkundig worden uitgevoerd. Ook na het reinigen van de ruimtes of apparaten met stoom, blijven wij graag betrokken bij u als klant. U kunt ons te allen tijde inschakelen voor eventuele nazorg.

Contact
Het reinigen van apparaten en ruimtes met stoom laat u verzorgen door Purena. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 078 15 24 54 of e-mailadres info@purena.be. U kunt via onze site ook direct een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. 


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Ongediertebestrijdingsplan - Keuken reinigen - Dampkapreiniging - Chemisch reinigen - Woningzorg - Woning ontsmetten - Reinigen van dampkap