Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Keuken reinigen

Uw keuken laat u snel en grondig reinigen door de specialisten van Purena. Purena biedt klanten al meer dan twintig jaar oplossingen op maat aan voor reinigingsprocessen voor tal van industrieën. Een voortdurende kwaliteitscontrole, grote flexibiliteit en milieuverantwoorde technieken zijn onze belangrijkste kenmerken.

Werkzaamheden
U kunt uw volledige keuken op vakkundige wijze laten reinigen door de professionals van Purena. Zo hebben wij onder meer jarenlange ervaring op het gebied van dampkapreiniging. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij een dampkap gronding gereinigd en ontdoen van vervuilingen en vetsporen zodat het geen hygiënische risico’s of brandgevaar geeft. Bovendien kunnen wij ook andere zones van uw keuken vlot en volgens de regels van de kust reinigen. Wanneer u ons contacteert, komen wij spoedig langs om uw keuken te inspecteren. Daaropvolgend stellen wij een plan samen voor de reiniging van uw ruimte, wat vervolgens direct in gang wordt gezet. Ook leveren wij verklaringen voor brandveiligheid.

Contact

Uw keuken laat u snel en grondig reinigen door de ervaren specialisten van Purena. Bel direct voor een afspraak naar 078 15 24 54. U kunt echter ook een e-mail sturen naar info@purena.be. Als u liever eerst een offerte aanvraagt, kunt u dit doen via de website. 


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Huis ontsmetten - Dampkap reinigen - Attest dampkap - Woningzorg - Siloreiniging ontsmetten - Reinigen met stoom - Knaagdieren bestrijden