Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Attest brandveiligheid

U kunt een attest brandveiligheid verkrijgen door de dampkap in uw keuken te laten reinigen door Purena. Ons bedrijf is al twintig jaar toonaangevend op het gebied van industriële reiniging en mag daardoor ook verklaringen afgeven voor uw aansprakelijkheid ten opzichte van de brandpolis.

Dampkapreiniging

Door uw dampkap te laten reinigen door Purena kunt u direct in het bezit komen van een attest brandveiligheid voor uw keuken. Als u ons contacteert, komen wij vrijwel meteen bij u langs om uw dampkap te bekijken. Wij stellen onmiddellijk een oplossing voor om uw afzuiginstallatie zo grondig mogelijk te reinigen. Vervolgens gaan onze vakkundige medewerkers aan het werk en zorgen zij er binnen een kort tijdsbestek voor dat uw dampkap geen risico meer geeft voor vetophopingen, hygiënische problemen en brandgevaar. Daarna ontvangt u van ons uw attest brandveiligheid, zodat u door de brandpolis niet aansprakelijk kan worden gesteld voor een eventuele brand in uw keuken.

Contact
Laat uw dampkap reinigen door Purena en kom tegelijk in het bezit van een attest brandveiligheid voor uw keuken. U kunt contact met om via telefoonnummer 078 15 24 54 of e-mailadres info@purena.be. Het is ook mogelijk om meteen een volledig vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Woningzorg - Woning ontsmetten - Reinigen van dampkap - Ongediertebestrijdingsplan - Huis ontsmetten - Dampkap reinigen - Attest dampkap