Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Chemisch reinigen

Al meer dan twintig jaar is Purena gespecialiseerd op het gebied van chemisch reinigen. U kunt Purena inschakelen voor het reinigen van industriële keukens en vriescellen, maar ook kunnen wij een woning binnen een kort tijdsbestek zeer grondig schoonmaken.

Werkzaamheden

Purena is al vele jaren vakkundig op het gebied van chemisch reinigen. U kunt ons onder meer inschakelen voor de volgende klussen:

  • Dampkakreiniging;
  • Vriescel- en koelunitreiniging;
  • Deep Cleaning van sanitair;
  • Reinigen van woningen na brand;
  • Verwijdering van graffiti;
  • Siloreiniging.
Als u contact met ons opneemt, maken wij meteen een afspraak om bij u langs te komen om de ruimte te inspecteren. Daarna stellen wij direct een reinigingsplan samen, wat door onze ervaren vakmensen binnen een kort tijdsbestek wordt uitgevoerd. Daarnaast stellen wij ook een rapport op van de interventie. Ook staan we graag voor u klaar voor eventuele nazorg. Daarom zijn wij de ideale partner op het gebied van chemisch reinigen.

Contact
U kunt een (industriële) omgeving vlot en rigoureus chemisch laten reinigen door Purena. Neem meteen contact op met Purena. Bel naar 078 15 24 54 of stuur een e-mail naarinfo@purena.be. Via onze site kunt u ook ons contactformulier invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen. 


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Attest dampkap - Woningzorg - Woning ontsmetten - Reinigen van dampkap - Knaagdieren bestrijden - Huis ontsmetten - Dampkap reinigen