Login klant
Purena - Clean as it was

Pest Control

Cleaning

Woning- en Gebouwenzorg

Attest dampkap

U kunt een attest brandveiligheid voor uw dampkap verkrijgen door de reiniging ervan over te laten aan Purena. Ons bedrijf heeft al ruim twintig jaar ervaring op het gebied van dampkapreiniging en kan er binnen korte tijd voor zorgen dat uw dampkap schoon, hygiënisch en brandveilig is.

Dampkapreiniging
Wanneer dampkappen niet grondig worden gereinigd kan dit blokkeringen, pannes, hygiënische problemen en brandgevaar opleveren. Daarom is het van belang om de dampkapreiniging over te laten aan Purena. Met onze jarenlange ervaring en grote deskundigheid kunnen wij de dampkap binnen korte tijd reinigen en ontdoen van lekkages en defecten. Daarnaast kunnen wij u ook een attest brandveiligheid voor uw dampkap leveren. Dit attest zorgt ervoor dat u niet aansprakelijk kan worden gesteld door de brandpolis indien er brand uitbreekt in uw dampkap. Wij leveren u te allen tijde een totaaloplossing op het gebied van dampkapreiniging.

Contact

Als u de dampkapreiniging overlaat aan Purena, zorgen wij ervoor dat u een attest brandveiligheid krijgt voor uw dampkap. U kunt ons contacteren via onze hulplijn 078 15 24 54 of e-mailadres info@purena.be. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. 


Meer informatiepagina's over onze diensten:
Attest brandveiligheid - Woning reinigen - Siloreiniging ontsmetten - Reinigen met stoom - Keuken reinigen - Dampkapreiniging - Chemisch reinigen